קרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים \\ ניסי גולדרייך

    חיה ספיר No Comments on קרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים \\ ניסי גולדרייך

    לכבוד שבת מתכון מיוחד למנת קינוח עסיסית של קרם פסיפלורה ושכבות של וניל עם קראנץ' של אגוזים פריך

    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    10 מנות

    לקרם פסיפלורה:
    125 גרם מחית פסיפלורה (3/4 כוס שתיה חמה ועוד כף. אפשר לטחון פסיפלורה קפואה)
    100 גרם סוכר ( חצי כוס שתיה חמה)
    120 מ"ל שמן (3/4 כוס שתיה חמה)
    4 ביצים m

    הכנה:
    1 בסיר מרתיחים את פסיפלורה עם הסוכר והשמן עד שהסוכר נמס.
    2 בקערה קטנה טורפים את הביצים היטב ומוסיפים בבת אחת לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקרם מסמיך ומערבבים עוד קצת ומורידים מהאש ומקררים.

    לקראמבל:
    2 כוסות קמח
    3/4 כוס שמן
    חצי כוס סוכר חום
    חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
    חצי כוס שקדים קצוצים גס

    הכנה:
    1 בקערה מערבבים את הקמח, סוכר, שמן, אגוזים ושקדים מעבדים לבצק ומפוררים לפירורים
    2 מחממים תנור ל180 מעלות
    3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את הפירורים
    4 מכניסים לתנור ואופים 15 דקות עד שהקראמבל מזהיב יפה ומוציאים ומקררים

    לקרם וניל:
    קופסא קטנה ריץ'
    2 כפות פודינג וניל

    הכנה:
    מקציפים את הריץ' עם הפודינג לקצף יציב ומעבירים לשקית זילוף

    הרכבת הכוס:
    תחילה נשים 2 כפות מהקראמבל ומעל 2 כפות מהקרם פסיפלורה ומעל נזלף מהקרם וניל
    ואפשר לפזר שוב מהקראמבל או לשים פרי לקישוט

    לכבוד שבת קודש!



    0 תגובות