קרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on קרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים \\ ניסי גולדרייךלכבוד שבת מתכון מיוחד למנת קינוח עסיסית של קרם פסיפלורה ושכבות של וניל עם קראנץ' של אגוזים פריך
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
10 מנות
לקרם פסיפלורה:
125 גרם מחית פסיפלורה (3/4 כוס שתיה חמה ועוד כף. אפשר לטחון פסיפלורה קפואה)
100 גרם סוכר ( חצי כוס שתיה חמה)
120 מ"ל שמן (3/4 כוס שתיה חמה)
4 ביצים m
הכנה:
1 בסיר מרתיחים את פסיפלורה עם הסוכר והשמן עד שהסוכר נמס.
2 בקערה קטנה טורפים את הביצים היטב ומוסיפים בבת אחת לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקרם מסמיך ומערבבים עוד קצת ומורידים מהאש ומקררים.
לקראמבל:
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
חצי כוס שקדים קצוצים גס
הכנה:
1 בקערה מערבבים את הקמח, סוכר, שמן, אגוזים ושקדים מעבדים לבצק ומפוררים לפירורים
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את הפירורים
4 מכניסים לתנור ואופים 15 דקות עד שהקראמבל מזהיב יפה ומוציאים ומקררים
לקרם וניל:
קופסא קטנה ריץ'
2 כפות פודינג וניל
הכנה:
מקציפים את הריץ' עם הפודינג לקצף יציב ומעבירים לשקית זילוף
הרכבת הכוס:
תחילה נשים 2 כפות מהקראמבל ומעל 2 כפות מהקרם פסיפלורה ומעל נזלף מהקרם וניל
ואפשר לפזר שוב מהקראמבל או לשים פרי לקישוט
לכבוד שבת קודש!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.